Press kit

Stevie Mae Robin is een vijfkoppige country/pop band met rockinvloeden die ernaar streeft om de country/pop-scene naar Nederland te halen. Stevie Mae Robin is een gemêleerde groep bestaande uit Wouter (gitaar/zang), Arthur (gitaar), Jens (drums/zang), Daniel (bas/zang) en Savanna (singer/songwriter).

De band heeft hun eerste single ‘Out of the Blue’ (2020) uitgebracht. De single werd goed ontvangen bij de lokale, nationale en internationale radio!

Nationaal: Q-music, 100% NL, De Max!
Internationaal: Hits from the Heartland, K107 FM, New Country Music Box!
Lokaal: Alternative FM, RTV L.O.V.E., EVA Keisessies, Holland Country Radio, Nashville FM, Indie XL, RPL Woerden, Midland FM, RTV Ridderkerk, Klokradio, Studio DMN, Wiekent Jeroen en Peter, Joosten in het weekend!

Na een korte (gedwongen) pauze staat Stevie Mae Robin te popelen om weer volle bak aan de slag te gaan en voor jullie te mogen spelen!

Voor nu stort de band zich op het schrijven van nieuwe nummers en werken zij hard om binnenkort terug te kunnen naar de studio om hun eerste echte EP op te nemen! De nieuwe single release staat gepland in het voorjaar van 2023. Die daarop volgend in het najaar.

Let’s make some music, country/pop rocks!!!